Einde

Het kamp is voor iedereen gedaan op woensdag 19 juli 2017.

De aspiranten gaan op eigen kracht de tocht naar huis aanvatten. Je kan in de vroege avond terug thuis verwachten. (indien dit wijzigt wordt dit tijdig aangekondigd).

De sloebers, speelclub, rakkers, toppers en kerels worden samen met hun bagage (en fiets voor de kerels) terug opgehaald op de kampplek. Op woensdag 19 juli vanaf 14:00 uur is iedereen welkom op de kampplaats om hun spruit met de auto terug naar huis te brengen. Eerder dan 14u00 zal je niet op de kampplek kunnen, omdat we tussen 13u00 en 14u00 onze slotformatie houden!

Wij vragen uitdrukkelijk om dit uur te respecteren!

De bagage van de aspiranten zal dezelfde dag nog (woensdag 19 juli 2017) arriveren. We verwachten dat de camion met het materiaal uitgeladen is op Spelewei rond 19:00 uur. Vanaf dan tot 19:30 uur kan hun bagage opgehaald worden.

Samengevat:

Sloebers, speelclub, rakkers, toppers en kerels:    ophalen om 14u00 op de kampplek

aspiranten:         vertrekken om 10u00 met de fiets    bagage ophalen tussen 19u00 en 19u30