Inschrijven Kamp

Inschrijven is heel eenvoudig. Het enige dat je moet doen, is ons een volledig ingevulde medische fiche bezorgen, en het gepaste bedrag betalen (ja, zo simpel is het!). Zo’n fiche en een overschrijving zijn op simpel verzoek te verkrijgen bij de leidingsploeg of kan je aanvragen via mail bij één van de leiders, en dat op iedere Chirozondag!

Inschrijven kan nog tot eind juni 2017.

 

De medische fiche:

Deze is noodzakelijk om een veilig kamp voor iedereen te kunnen garanderen. Vergeet zeker niet 2 kleefbriefjes van je ziekenfonds toe te voegen! Lege exemplaren van de medische fiche zijn te bekomen bij de leidingsploeg, of je kan ze aanvragen via mail bij één van de leiders of via deze link de 'individuele medische steekkaart' af te drukken:

 

 

Medische Fiche 2017

https://chiro.be/administratie/groepsadministratie/formulieren

  

 

Kostprijs:

Het kamp kost 95 euro voor 10 dagen. Sloebers betalen 70 euro, aangezien zij maar 7 dagen op kamp gaan. Overschrijvingen hiervoor zijn te bekomen bij de leidingsploeg. Overschrijven kan ook direct, op volgend rekeningnummer: BE48 9795 8996 5927.

Vermeld in mededeling zeker de naam en groep van je kind. Gelieve ook aparte overschrijvingen te doen indien u 2 (of meer) kinderen heeft die meegaan op kamp (dit om onze administratie iets gemakkelijker te houden).