Sloebers

Informatie over de Sloebers

Heeej beste Sloebers,

De maand september begint, voor velen van jullie een spannend moment. Het eerste leerjaar,... Nog belangrijker is dat je nu ook oud genoeg bent om je te komen uitleven op zondagnamiddag bij de SLOEBERS! Voor de tweedejaars is het dan ook weer even spannend want wie wordt de nieuwe leiding??? Dit jaar hebben jullie geluk, want de leiding van het megacoole sloeber-team bestaat dit jaar uit: Ambroos, Maarten, Sam, Jef & Hans!!!

Wij hebben alvast SUUUUPER veel zin om een heel jaar de leukste spelletjes te spelen, kampen te bouwen, ... we gaan er dan ook alles aan doen om van dit jaar een jaar te maken dat je niet snel zal vergeten!

Wij plannen zoals elk jaar huisbezoeken, zo kunnen jullie ons een beetje beter leren kennen. Deze huisbezoeken vragen heel wat planning dus hadden wij graag gevraagd indien u een huisbezoek wilt om het eventjes te laten weten. Dit is mogelijk via mail, een berichtje of zondag op de Chiro. Alvast bedankt!

Vele sloeberige groetjes!

Ambroos, Maarten, Sam, Jef & Hans!!!

TIP voor mama en papa: De kleur van de sloebers is paars. Je kan op zondagnamiddag de Sloeberleiding dus altijd  herkennen aan hun paarse fluitje.