Vertrek

Het adres:

Mooie groene wei gelegen te Pontfort 110 in Retie

Vertrek

Toppers, kerels en aspi’s vertrekken zondag 9 juli 2017 op kamp, op eigen houtje. Exacte informatie over vertrekuren en dergelijke laten ze later weten, of staat in hun kampbrief in deze UK.

Speelclub, rakkers vertrekken ook op zondag 9 juli 2017, en worden met de auto tot op de kampwei gebracht door enkele lieve ouders. Er wordt op Spelewei afgesproken om 13u00 om te zien of iedereen aanwezig is! Voor het vertrek worden op Spelewei de SIS-kaart/kids-ID en eventuele medicatie aan de leiding afgegeven. (PS: carpoolen wordt sterk aangemoedigd!) Een uitgeprinte routebeschrijving wordt voorzien bij het vertrek. ’s Middags wordt er niet gegeten op de kampwei, dus zorg dat je buikje goed rond is voor je vertrekt!

De sloebers vertrekken enkele dagen later, op woensdag 12 juli 2017. Zij spreken om 10u00 af op Spelewei, waar de SIS-kaart en eventuele medicatie aan de leiding wordt overhandigd.

Bagage

Aangezien sloebers, speelclub en rakkers met de auto naar de kampplaats gaan veronderstellen wij dat deze auto ook een koffer heeft. Gelieve alle spullen van uw kornuit hierin te vervoeren!

De sportievelingen van de toppers, kerels en aspiranten kunnen al hun materiaal afzetten op Spelewei (in de grote zaal) op vrijdag 7 juli 2017 van 19u00 tot 20u00. Dit zal met de camion tot op de kampplaats gebracht worden. (zorg dus dat het tegen een stootje kan).

Samengevat:

Sloebers, speelclub, rakkers:        bagage in de koffer van de auto’s

Toppers, kerels, aspiranten:          bagage afzetten op Spelewei;        vrijdag 7 juli, tussen 18:30 en 19u30